• English
  • Magyar

Méiapartner:

rockbox_radio.jpg

Zord a Facebookon

Facebook

Metalindex

metalindex.hu - ahol a metal kezdődik

London Chicken

london chicken_black_bgr.jpg

Rendelés - Order

 
Rendelés!
A csomag tartalma: Peripheria CD, kitűző, matrica, pengető
Ár: 2.600 Ft (2.000 Ft + 600 Ft postaköltség Magyarország területére)

Order!
Package contents: Peripheria CD, badge, sticker, pick
Price: €11 (postage included)
 

Stat

Látogatók: 979308
Hírek
Fesztiválszezon 2015, Zord Rocktábor... Nyomtatás Email
Május 16-án, Miskolcon, a Corner Stage-ben lép fel a Zord zenekar a budapesti Anxius társaságában. A miskolci thrasherek jelenleg a 2015 végén megjelenő harmadik Zord album dalainak írására illetve demófelvételire koncentrálnak, és ezt a munkát csak néhány fellépéssel szakítják meg. Ezek közé tartozik a szombati koncert, valamint a július 7-11. között zajló 5. Zord Rocktábor nyitó- és zárónapján lép még fel az ötös fogat. Emellett a Zord bekerült az idén huszonötödik alkalommal megrendezésre kerülő Rockmaraton Fesztivál fellépői közé, és a fesztiválszezon zárásaként egy zúzda koncert erejéig feltűnnek még Szeptember Feszten is a srácok.
 
A Zord a Musicmedia Magazinban - 2. rész Nyomtatás Email

A Musicmedia Magazin honlapján megjelent "Önmenedzselés, zenekari promóció…" című cikk másdik része, amiben további érdekességek olvashatóak a Zord háza-tájáról!  A cikk itt olvashoató: Musicmedia Magazin

Music Media Magazin
 
Önmenedzselés, zenekari promóció 1. rész Nyomtatás Email
A Musicmedia Magazin honlapján megjelent "Önmenedzselés, zenekari promóció…" című cikk első része, amiben vastagon benne van a Zord is!  A cikk itt olvashoató: Musicmedia Magazin
front.jpg
 
Zord a Jango Rádióban Nyomtatás Email

A Zord​ "Thorns & Wounds" című albumáról több dal is meghallgatható a Jango Rádióban (http://www.jango.com/music/Zord) is. Az USA-tól, Kanadán át, Japánig - azaz a világ minden tájáról - eddig már több mint kétezren hallgatták meg a miskolci thrasherek zenéjét...

jango_radio.jpg
 
Nemzetközi média szereplés Nyomtatás Email
Jelenleg is a német Stahl Radio játszási listáján szerepel a Zord „Thorns & Wounds” albuma, és 2014 végén hat héten át az internetes rádió honlapján a hallgatók szavazhattak is a miskolci thrasherek albumára, amelynek eredményeként öt alkalommal az első helyen végezett a csapat. Ez talán nem véletlen, hiszen a nemzetközi metal zenei médiában igen kedvező fogadtatásban részesült a Zord második albuma, ebből némi ízelítő:
"Ez egy igazi rejtett thrash metal gyémánt!!!" (Rock Overdose; Görögország)
„A Thorns & Wounds’ olyan, mint egy dögös koncert számlistája.” (Lords of Metal; Hollandia)
"... Figyelmeztetek mindenkit, ha ezt meghalljátok a rádióban, akkor nagy őrület lesz, és baromira fel fogtok pörögni tőle. ALL HAIL Zord!!!! (Vendetta Metal Magazine; Finnország)
„…Az eredmény, annak spontán esszenciájaként, igazán figyelemre méltó: adjatok egy esélyt ezeknek a kelet-európai metalhead-eknek, ugyanis teljes mértékben megérdemlik." (Rock Hard Italy; Olaszország)
A csapat már ezerrel dolgozik a következő album dalain, és a tervek szerint 2015 nyarán rögzítik az új lemezt a szolnoki Denevér stúdióban. Várható megjelenés: 2015 szeptembere.

 
<< Elsõ < Elõzõ 1 2 3 4 5 Következõ > Utolsó >>

Találatok: 10 - 18 / 45
(c)2007, Zord
Tel.: +36 20 919 0612, E-mail: zord@zord.hu, MySapce: MySpace.Com/ZordMetal