• English
  • Magyar

Méiapartner:

rockbox_radio.jpg

Zord a Facebookon

Facebook

Metalindex

metalindex.hu - ahol a metal kezdődik

London Chicken

london chicken_black_bgr.jpg

Rendelés - Order

 
Rendelés!
A csomag tartalma: Peripheria CD, kitűző, matrica, pengető
Ár: 2.600 Ft (2.000 Ft + 600 Ft postaköltség Magyarország területére)

Order!
Package contents: Peripheria CD, badge, sticker, pick
Price: €11 (postage included)
 

Stat

Látogatók: 727458
Hírek
Nemzetközi média szereplés Nyomtatás Email
Jelenleg is a német Stahl Radio játszási listáján szerepel a Zord „Thorns & Wounds” albuma, és 2014 végén hat héten át az internetes rádió honlapján a hallgatók szavazhattak is a miskolci thrasherek albumára, amelynek eredményeként öt alkalommal az első helyen végezett a csapat. Ez talán nem véletlen, hiszen a nemzetközi metal zenei médiában igen kedvező fogadtatásban részesült a Zord második albuma, ebből némi ízelítő:
"Ez egy igazi rejtett thrash metal gyémánt!!!" (Rock Overdose; Görögország)
„A Thorns & Wounds’ olyan, mint egy dögös koncert számlistája.” (Lords of Metal; Hollandia)
"... Figyelmeztetek mindenkit, ha ezt meghalljátok a rádióban, akkor nagy őrület lesz, és baromira fel fogtok pörögni tőle. ALL HAIL Zord!!!! (Vendetta Metal Magazine; Finnország)
„…Az eredmény, annak spontán esszenciájaként, igazán figyelemre méltó: adjatok egy esélyt ezeknek a kelet-európai metalhead-eknek, ugyanis teljes mértékben megérdemlik." (Rock Hard Italy; Olaszország)
A csapat már ezerrel dolgozik a következő album dalain, és a tervek szerint 2015 nyarán rögzítik az új lemezt a szolnoki Denevér stúdióban. Várható megjelenés: 2015 szeptembere.

 
HammerWorld interjú - 2014. október Nyomtatás Email
Zord interjú olvasható a HammerWorld (http://hammerworld.hu) októberi számában, melyben a miskolci thrasherek a csapat körüli aktuális történésekbe, többek között az őszi túra részleteibe, illetve a zenekar hosszabb távú terveibe avatják be az érdeklődőket...
 
Thorns & Wounds 2014 őszi turné Nyomtatás Email
2014. szeptember 20-án, az Exiled Festival 2014-es koncerttel indul a miskolci Zord zenekar "Thorns & Wounds" albumához kapcsolódó klubturné második, őszi-téli szakasza! Az önálló koncertek mellett október 11-én, Szolnokon (Váróterem Rock Club) a Kalapács, október 17-én, Debrecenben (Kaptár) pedig az Akela vendégeként lép fel a banda. A turnéval - helyszínekkel, időpontokkal - kapcsolatos további infó a "Koncertek" menüpontban és a www.facebook.com/zordmetal oldalon található.
 
Lemezkritika a holland Lords of Metal magazinban Nyomtatás Email
A holland Lords of Metal eZine-ben is olvasható egy lemezkritika a "Thorns & Wounds" albumunkról. A holland nyelv nem az erősségünk, de azért annyi még így is kiderült, hogy a cikkíró örülne, ha egy fesztiválon élőben is találkozhatna a Zord muzsikájával. Ha ő nem jön ide, mi szívesen kimegyünk pár fesztiválra. Ugyanis először ez a változatra bukkantunk rá, aztán meglett az angol verzió is....
A kritika angol változata itt olvasható: Thorns & Woinds review
És az ínyenceknek hollandul: Thorns & Wounds recensie
 
Ismét Erdélyben és a Felvidéken koncertezik a Zord Nyomtatás Email
2014-ben ismét Erdélyben és a Felvidéken koncertezik a Zord! Az erdélyi koncerteken ezúttal a Went, és a Gore Thrower zenekarokkal közösen zúz a banda. A Felvidéken a IX. Drastic Festen, illetve Révkomáromban lép fel a miskolci thrash horda. A túráról további részletek - helyszínek, időpontok - hamarosan!
Addig is ízelítőként a 2013 decemberében megjelent második, "Thorns & Wounds" című Zord albumról itt hallgatható meg két dal: Lone Death és Child of the Bright Tribe
 
<< Elsõ < Elõzõ 1 2 3 4 5 Következõ > Utolsó >>

Találatok: 10 - 18 / 41
(c)2007, Zord
Tel.: +36 20 919 0612, E-mail: zord@zord.hu, MySapce: MySpace.Com/ZordMetal