• English
  • Magyar

Méiapartner:

rockbox_radio.jpg

Zord a Facebookon

Facebook

Metalindex

metalindex.hu - ahol a metal kezdődik

London Chicken

london chicken_black_bgr.jpg

Rendelés - Order

 
Rendelés!
A csomag tartalma: Peripheria CD, kitűző, matrica, pengető
Ár: 2.600 Ft (2.000 Ft + 600 Ft postaköltség Magyarország területére)

Order!
Package contents: Peripheria CD, badge, sticker, pick
Price: €11 (postage included)
 

Stat

Látogatók: 774878
Hírek
Stúdiófelvételek, keverés, lemezbemutató koncert Nyomtatás Email
Hosszú előkészületeket követően a Zord a szolnoki Denevér stúdióban október végén és november elején rögzítette második albumának anyagát. A lemezen tíz dal (plusz egy akusztikus intro) lesz hallható, közöttük olyan tételekkel - pl. Child of the Bright Tribe, Thorns & Wounds, Home, Black Hole vagy az instrumentális Pedal to the Metal -, amelyekkel már a nyári koncerteken is találkozhatott a nagyérdemű. Jelenleg a keverési munkálatok zajlanak, emellett pedig a zenekar a próbaterem mélyén készül a december 6-i miskolci lemezbemutató koncertre, melyre a Corner Stage-ben kerül sor.
 
XVIII. Hellnes Hétvége - koncertbeszámoló Nyomtatás Email
Az arlói XVIII. Hellness Hétvége zárónapjának koncertjeiről megjelent egy beszámoló a Zenevilág.net portálon, amelyben többek között a Zord aznapi bulijáról is olvashatunk…
 
Felvidék és Hellness Hétvege Nyomtatás Email
Igazi metal hétvégének néz elébe a zenekar, ugyanis szombaton (augusztus 17.) a Felvidéken, a búcsi Rockfest-en lép fel a csapat (kezdés: 21:10), majd másnap – és egy kissé másnaposan – (augusztus 18.) az arlói XVIII. Hellness Hétvégén (Tóparti Rockparty ) zúz a Zord (kezdés: 19:10)!
 
Zord Rocktábor Nyomtatás Email
Ma van a harmadik Zord Rocktábor nulladik napja, és gondolom, mindenkinek feltűnt, hogy új helyszínre költözött a rendezvény. Ennek rendkívül egyszerű oka van, ugyanis, ha valahol nem látnak minket szívesen, akkor olyan helyet és embereket keresünk, ahol és akik örülnek egy ilyen bulinak, esetleg még segítenek is.
Az utolsó utáni pillanatban sikerült megtalálni az új helyszínt, és köszönjük a lehetőséget, segítséget. Ma este kilenckor belecsapunk a húrokba, és remélem, hogy mindenki jól fogja magát érezni a helyszínen. Az biztos, hogy mi mindent megteszünk, már csak az kell, hogy Ti is minél többen ott legyetek!

Folytatás...
 
Motoroshang Rádió interjú Nyomtatás Email
Közvetlenül a május 24-i Dürer-kert koncert előtt a Motoroshang Rádióban (www.motoroshang.hu) készült egy interjú a Zord és a Went zenekarral. A Zord részéről az énekes, Krisz, a Wentből pedig Miliczki Laci dobos mesélt a hallgatóknak a két thrash csapat körüli történésekről. Az interjú itt hallgatható meg: Zord & Went interjú
 
<< Elsõ < Elõzõ 1 2 3 4 5 Következõ > Utolsó >>

Találatok: 19 - 27 / 44
(c)2007, Zord
Tel.: +36 20 919 0612, E-mail: zord@zord.hu, MySapce: MySpace.Com/ZordMetal